Excelsior op tweede paasdag tegen SC Cambuur

Drie dagen na de 0-0 tegen Jong PSV speelt Excelsior Rotterdam alweer de volgende wedstrijd. In speelronde 32 staat de zware uitwedstrijd tegen koploper SC Cambuur op het programma.

De aftrap in Leeuwarden op deze Tweede Paasdag is om 14:30 uur. Het duel tegen SC Cambuur is live te bekijken via ESPN kanaal 1. Uiteraard verzorgen wij ook weer updates van alles rond deze wedstrijd via onze socialmediakanalen.

Topscorer

Eerder dit seizoen had de koploper van de Keuken Kampioen Divisie het in Rotterdam lastig tegen Excelsior. Na een snelle treffer van Robert Mühren, topscorer van de competitie met 28 doelpunen, kreeg Excelsior verschillende kansen op de gelijkmaker, maar SC Cambuur kwam met de schrik vrij. SC Cambuur kan bij winst morgen op 76 punten komen, dat zou een puntenrecord betekenen voor de Leeuwarders.

Meer ruimte

Na afloop van de thuiswedstrijd van afgelopen vrijdag keek Marinus Dijkhuizen alvast vooruit naar de wedstrijd tegen SC Cambuur: ,,Vaak zie je dat wij beter spelen tegen de betere ploegen, omdat we dan ook zelf wat meer ruimte krijgen om te voetballen. Cambuur speelt aanvallend, zet hoog druk. Thuis deden we dat heel goed, waren eigenlijk alle statistieken in ons voordeel, behalve de belangrijkste.’’

Deel dit bericht: <br>Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook
0Pin on Pinterest
Pinterest
0Email this to someone
email

Mischa Keemink

WaterwegSport.nl - info@waterwegsport.nl