Excelsior opent paasweekend tegen Jong PSV

In het Paasweekend speelt Excelsior twee wedstrijden. Beginnend vrijdagavond met de thuiswedstrijd tegen Jong PSV. Drie dagen later, op maandag 5 april, spelen we in Leeuwarden tegen SC Cambuur, de koploper in de Keuken Kampioen Divisie.

De thuiswedstrijd tegen Jong PSV begint morgenavond om 20:00 uur. Flitsen van dit duel zijn te zien in het schakelprogramma op ESPN. Wil je live op de hoogte blijven van de wedstrijd? Volg dan de stream van Excelsior Radio. Vanaf 19:45 uur verzorgen Carlo Teunissen en Dylan Metselaar live verslag van het duel tegen de Eindhovense beloften.

Ruime overwinning

Van de vier eerdere ontmoetingen met Jong PSV won Excelsior Rotterdam er drie. Excelsior kwam in deze ontmoetingen in totaal vijftien keer tot scoren (7 tegen). Zes van de Kralingse doelpunten vielen in het openingsduel van het huidige seizoen. Op 29 augustus 2020 begon Excelsior de nieuwe voetbaljaargang met een ruime 1-6 overwinning op PSV Campus De Herdgang.

SC Cambuur

Drie dagen later spelen we alweer de volgende wedstrijd. Op Tweede Paasdag gaat de reis naar Leeuwarden, waar SC Cambuur de tegenstander is. Eerder dit seizoen had de koploper van de Keuken Kampioen Divisie het in Rotterdam lastig tegen Excelsior. Na een snelle treffer van Robert Mühren kreeg Excelsior verschillende kansen op de gelijkmaker, maar uiteindelijk kwam SC Cambuur met de schrik vrij.

Deel dit bericht: <br>Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook
0Pin on Pinterest
Pinterest
0Email this to someone
email

Mischa Keemink

WaterwegSport.nl - info@waterwegsport.nl