Excelsior Rotterdam laat NEC ontsnappen

Rotterdam – Excelsior Rotterdam heeft een verrassende beker nederlaag geleden. De Kralingers stonden na ruim 25 minuten met 2-0 voor maar moesten toezien dat NEC er in de verlenging met de winst vandoor ging.

Excelsior leek een eenvoudige avond tegemoet te gaan toen NEC-speler Leroy Labylle, na 20 minuten spelen, Jeffry Fortes neerhaalde in het strafschopgebied. Luigi Bruins velde namens de thuisploeg het vonnis waarna vier minuten later NEC-speler Robin Buwalda de bal in zijn eigen doel gleed en zo de 2-0 voorsprong op het bord zag verschijnen. Achahbar schoot echter nog voor rust de aansluitingstreffer binnen: 2-1 waarna na de thee Sven Braken wederom vanaf de stip de gelijkmaker binnen schoot.

In de slotfase kreeg Excelsior-speler Edwards zijn tweede gele kaart na een schwalbe en even daarna werd keeperstrainer Maikel Arts naar de tribune gestuurd. Nadat invaller Mounir El Hamdaoui diep in blessure tijd een levensgrote kans miste was het Guus Joppen namens de Nijmegenaren die in minuut 107 de genade klap uitdeelde:2-3

Foto: Ruben Zegers

 


Het laatste nieuws:

Deel dit bericht: <br>Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook
0Pin on Pinterest
Pinterest
0Email this to someone
email

Mischa Keemink

WaterwegSport.nl - info@waterwegsport.nl