Sparta Rotterdam uitgeschakeld in bekertoernooi

Rotterdam – Sparta Rotterdam is gestrand in de eerste ronde van het bekertoernooi. Op bezoek bij vv Noordwijk ging het weliswaar rusten met een nipte voorsprong, maar was er na negentig minuten 3-2 te lezen op het scorebord.

Tegen de verwachting, maar niet noodzakelijk tegen de krachtsverhoudingen, in nam Noordwijk al vroeg de leiding, door een treffer van Denzel James. De aanvaller ontsnapte aan de aandacht en passeerde Roy Kortsmit. Abdou Harroui stond vervolgens op en zorgde ervoor dat de Rotterdammers met voorsprong de kleedkamer opzochten. Zijn gelijkmaker was een erg fraaie; van buiten het strafschopgebied plaatste hij de bal in de kruising. Op aangeven van Lars Veldwijk zou hij voor zijn tweede tekenen.

Niet lang in de tweede helft zou Raïs Roshanali de stand opnieuw in evenwicht brengen. Sparta kreeg via Veldwijk en Thomas Verhaar kansen op de 2-3, maar zag deze aan de overkant binnenvallen. Safir Achefay kon tien minuten voor tijd binnentikken. Doelman Roy Kortsmit kopte in de blessuretijd nog op de lat, maar kon het verlies eveneens niet voorkomen.

Foto: Mischa keemink


Het laatste nieuws:

Deel dit bericht: <br>Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook
0Pin on Pinterest
Pinterest
0Email this to someone
email

Mischa Keemink

WaterwegSport.nl - info@waterwegsport.nl