Excelsior Rotterdam verliest in doelpuntrijk duel

ROTTERDAM- Excelsior Rotterdam is in de thuiswedstrijd tegen FC Groningen tegen een 2-4 nederlaag aan gelopen. Smaakmakers Doan en Mahi waren belangrijk voor de Groningers. De Kralingers hadden in de beginfase de mogelijkheden om op voorsprong te komen maar Edwards wist de kansen niet te benutten.

In de 26e minuut was het Mahi die vanuit stand Stevens kansloos liet ; 0-1. Nog geen twee minuten later was het Doan met een schitterende balaanname die  de bal panklaar wist te leggen om de 0-2 binnen te schieten. Na 35 minuten spelen wist Excelsior terug te komen. Na een corner was het Koolwijk met een heerlijke halve omhaal die voor 1-2 wist te zorgen.

Na de thee begonnen beide ploegen een beetje rommelig. Het was de huurling van Ajax, Cassierra,  die de Groningers op 1-3 wist te zetten. Stevens stond te ver uit zijn doel hij besloot de bal met gevoel over de Excelsior goalie heen te schieten. In de 57e minuut mocht bruins aanleggen vanaf elf meter na een overtreding op Messaoud. De middenvelder wist dit buitenkansje te benutten; 2-3. Het was invaller Pohl die de Groningers de volle buit wist te bezorgen. Na een voorzet stond er niemand van de Kralingers in zijn buurt en was het gemakkelijk om af te ronden. Beide ploegen vonden het wel goed in de slotfase. Volgende week zondag spelen de rotterdammers wederom thuis. Dan is Ajax de tegenstander.

Deel dit bericht: <br>Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook
0Pin on Pinterest
Pinterest
0Email this to someone
email
Tom Vlielander

Tom Vlielander

WaterwegSport.nl - info@waterwegsport.nl