Excelsior verliest in extra tijd van NAC Breda

ROTTERDAM- Excelsior is er niet in geslaagd om een punt over de streep te trekken tegen hekkensluiter NAC. In de 92e minuut wisten de gasten de 1-2 nog te maken.                              

In de eerste helft was het vooral aan doelman Damen te danken dat NAC niet op een voorsprong kwam. Met een aantal spectaculaire reddingen hield hij de Kralingers op de been. Het was notabene na een halfuur spelen 1-0 voor Excelsior. Edwards had een goeie actie aan de rechterkant, trok de bal voor en El Hamdaoui wist de bal binnen te tikken.

Op slag van rust kreeg Burnet nog de kans op 2-0. Van Leer wist dit te voorkomen. In de tweede helft was het spel van beide ploegen soms niet om aan te zien. De gelijkmaker kwam dan voort uit het niets. Het was Korte die zijn mislukte voorzet erin zag dwarrelen doordat iedereen bij de Kralingers stond toe te kijken. Koolwijk kreeg even later de kans om de 2-1 te maken maar, schoot recht op doelman van Leer af.

In de slotfase wist Damen nog met een wereldredding een punt veilig te stellen voor de Rotterdammers. Maar in de extra tijd was het Koch die na een corner de bal wist in te koppen. Zo pakt NAC drie hele belangrijke punten en moet Excelsior nog alle hens aan dek houden om in de Eredivisie te blijven.

Foto: Yannick Verhoeven

Deel dit bericht: <br>Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook
0Pin on Pinterest
Pinterest
0Email this to someone
email

Tom Vlielander

WaterwegSport.nl - info@waterwegsport.nl