Voor komend seizoen is Excelsior’20 voor drie hoogste jeugdteams op zoek naar een gedreven en ambitieuze hoofdtrainer. Het gaat in dit geval om de JO12, JO15 en JO17.

De vereniging
Excelsior’20 is een voetbal- en cricketvereniging uit Schiedam met ruim 500 jeugdleden in de voetbaltak. Binnen elke leeftijdscategorie van de jeugd komen wij uit met één of meerdere teams. Een vereniging waar ontwikkeling en plezier centraal staat en er voor elk kind een plek is om te voetballen op zijn of haar niveau.

Jeugdopleiding
Binnen onze jeugdopleiding werken we op een gestructureerde manier waarbij de ontwikkeling van onze spelers centraal staat. Onze jeugdtrainers werken met vaste spelprincipes om ervoor te zorgen dat onze jeugdspelers zelf keuzes kunnen maken tijdens de trainingen en wedstrijden. Het seizoen wordt verder ingericht op basis van jaarplanningen om ervoor te zorgen dat ervoor zowel trainers als spelers een goede structuur aanwezig is. De trainers worden aangestuurd door de Hoofd Jeugdopleidingen en jeugdcoördinatoren. Er wordt gewerkt met een speler volgsysteem en er zijn mogelijkheden om met videoanalyses te werken.

De volledige vacatures zijn in te zien via: https://www.excelsior20.nl/vacatures.
Voor meer informatie kunt u ook terecht bij Jacco Lansbergen (Hoofd Jeugdopleidingen) via hjo@excelsior20.nl.

Avatar foto

DoorMischa Keemink

WaterwegSport.nl - info@waterwegsport.nl