Het seizoen mooi afsluiten met een avond vol anekdotes en humor in je eigen kantine? Dat kan nu geregeld worden via Waterwegsport.nl ! Met interessante sprekers als Wim Kieft & Michel van Egmond, Andy van der Meijde of Maurice Steijn wordt de avond gegarandeerd een succes.
Een geslaagde sponsoravond is zeker niet alleen weggelegd voor verenigingen met meer dan 1000 leden of businessclubs met ruim 100 sponsors. Clubs als Zwaluwen Vlaardingen en Excelsior’20 kunnen er over meepraten. Zij beleefden onlangs een prachtige avond met respectievelijk het duo Kieft & Van Egmond of Maurice Steijn. FC ‘s-Gravenzande kreeg een bezoek van Andy van der Meyde.
De avonden worden op maat gemaakt. Vaak begint het met een interview met de voorzitter van de (business)club, maar dat kan ook een ander persoon binnen de vereniging zijn. Na een interview met de hoofdgast(en) is er ook ruimte voor interactie met het publiek door middel van actuele stellingen en vragen uit de zaal, plus natuurlijk een gezellige naborrel.
Ben je geïnteresseerd? Mail dan naar info@waterwegsport.nl. Dan nemen wij snel contact met je op. Het wordt ongetwijfeld een avond waarover nog lang zal worden nagesproken…
Avatar foto

DoorMischa Keemink

WaterwegSport.nl - info@waterwegsport.nl