Excelsior’20 kent prima derby-generale

Schiedam – Excelsior’20 heeft door een zeer nuttige overwinning bij XerxesDZB (zo) aansluiting gevonden bij de middenmoot van 2D. De ploeg van oefenmeter Gokhan Cayir kwam op voorsprong door twee doelpunten van Mitchell Kruithof waarna een treffer van de thuisploeg de ruststand bepaalde.
Na de thee zorgde een eigen doelpunt van de “zebra’s” en Rens van Troost voor de 1-4 eindstand.
Door de overwinning staat Excelsior’20 nu op een 10 plaats met 15 uit 10. Aankomende zondag staat de Schiedamse derby tegen SVV  (zo) op het programma als de vier van de competitie met 7 punten meer op bezoek komt op Thurlede.

Supercup
De Schiedamse derby heeft dit keer een “supercuptintje” want de winnaar van de twee reguliere competitiewedstrijden tussen de twee ploegen zal op woensdag 29 mei op sportpark Willem Alexander Schiedam vertegenwoordigen in de Supercup wedstrijd tegen Deltasport. De eerste wedstrijd eindigde in 3-1 voor SVV (zo) waardoor Excelsior’20 minimaal met 2 doelpunten moet winnen om de stand gelijk te trekken (Uitdoelpunten tellen niet dubbel). Bij een gelijke stand zullen er na de wedstrijd strafschoppen genomen worden.

Foto: Archief Mischa Keemink


Het laatste nieuws:

Deel dit bericht: <br>Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook
0Pin on Pinterest
Pinterest
0Email this to someone
email
Mischa Keemink

Mischa Keemink

WaterwegSport.nl - info@waterwegsport.nl