Excelsior’20 ten onder in doelpuntenfestijn

Rotterdam – De tegenvallende competitiestart van Excelsior’20 kreeg bij FC Maense een tegenvallend vervolg. Door de 5-4 nederlaag blijven de Schiedammers op één punt steken. Jaco Verhoev, de oefenmeester van Excelsior’20 was opvallend rustig na  de nederlaag met opvallende cijfers. ,,Vier keer scoren in een uitwedstrijd is normaal gesproken goed voor een overwinning. Dat je de tegenstander vijf keer laat scoren is natuurlijk niet best. Maar de 1e helft werd er goed gespeeld en gingen we met 1-2 de rust in. De doelpunten waren van Lorenzo Pirau (0-1) en Rens van Troost (1-2).”
Wat Excelsior’20 juist niet wilde, gebeurde toch. De thuisclub stond binnen de minuut na rust op 2-2. Lorenzo Pirau bracht weer verschil, 2-3 waana Maense los ging. Mede door twee terechte pingels stond ineens een tussenstand van 5-3 op het bord. Met zijn tweede zorgde Rens van Troost voor de 5-4.
,,Er moet niet gedacht worden,” aldus Jaco Verhoev, ,,dat spelers die uit de zondag 2e klasse komen  even voor het verschil kunnen zorgen. Er willen heel veel clubs kampioen worden, maar dat gaat niet zomaar.”

Door: Ton de Leede
Foto: Mischa Keemink


Het laatste nieuws:

Deel dit bericht: <br>Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook
0Pin on Pinterest
Pinterest
0Email this to someone
email

Mischa Keemink

WaterwegSport.nl - info@waterwegsport.nl