Wuister en Nooteboom goud waard voor koploper Kethel Spaland (za)

Vierpolders – In een bizarre wedstrijd met veel doelpunten en een aantal zware blessures heeft Kethel Spaland ook de 2e overwinning veilig weten te stellen.
Het eerste kwartier had Kethel de controle over de wedstrijd en creëerde het 2 goede kansen . De 1e blessure kwam doordat Geerman in een kuiltje zich verstapte en met een hamstringblessure na 15 minuten het veld al moest verlaten . Vierpolders maakte dankbaar gebruik van het feit dat Kethel 5 minuten met 10 man speelde , nam het initiatief over en scoorde in de 30e minuut de 1-0. In de 38e en 42e minuut was het echter toch raak voor de Schiedammers door doelpunten van Wuister en Nooteboom . De 2e blessure kwam vlak voor rust doordat de eerder ingebrachte Santiroma na een scrimmage niet meer verder kon en na de pauze in de kleedkamer moest achterblijven. Ook na rust moest trainer Manuel Vissers zijn elftal wederom flink aanpassen toen Sydney Kloos het uitschreeuwde van pijn na een sliding .

Met dank aan een aantal zeer behulpzame mensen van Vierpolders en onder begeleiding van onze verzorgster werd Sydney met een brancard afgevoerd en uiteindelijk naar het ziekenhuis gebracht .
Het spel golfde 20 minuten wat op en neer tot het in een knotsgekke fase terechtkwam .
In de 69e min 2-2 , 70e min een fraai afstandsschot in de kruising van Wuister 2-3 , in de 71 e min een kopbal van Vierpolders 3-3 en in de 73e min vanuit een corner de 3-4 door opnieuw Wuister . In de laatste 20 minuten was het Vierpolders dat probeerde aan te dringen en veel ruimte weggaf achterin. Kethel Spaland maakte daar handig gebruik van, kreeg de kansen maar verzuimde 2 keer oog in oog met de keeper . In de 85e min was het Nooteboom die met zijn 2e treffer de wedstrijd definitief besliste .

Foto: Mischa Keemink


Het laatste nieuws:

Deel dit bericht: <br>Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook
0Pin on Pinterest
Pinterest
0Email this to someone
email

Mischa Keemink

WaterwegSport.nl - info@waterwegsport.nl