Excelsior’20 voorzien van flinke kwaliteitsinjectie

Na Iwan Redan, Berkan Ozbayrak en Cas Smulders is het de nieuwe trainer Henk de Zeeuw en de Technische Commissie gelukt nog een vijftal spelers enthousiast te maken om bij Excelsior’20 te voetballen in het 100 jarig jubileumjaar.

 Jeremy Troost

Jeremy is een 23 jarige keeper. Groot geworden bij RSC Alliance in Roosendaal met twee uitstapjes naar NAC en RBC. Teruggegaan voor drie seizoenen naar Alliance tot en met senioren. Na RBC (doorstart amateurvoetbal) kwam hij bij Kruisland terecht om te keepen na een lange revalidatieperiode.Kruisland en Jeremy spelen dit seizoen nog nacompetitie voor promotie naar de 1ste klasse zondag. Jeremy woont al 1,5 jaar in Schiedam en wilt graag wat vaker op de fiets naar zijn voetbalclub komen.

Kasra Salmanzadeh

Kasra is 26 jaar, van nature een buitenspeler maar kan ook als spits uit de voeten. In de jeugd heeft hij Excelsior Maassluis en Feyenoord Av gespeeld. In de senioren bij HBSS en SVV zo.

Etson Galong

Deze 20 jarige rechtsback is een optie voor de gehele rechterzijde en kan met zijn snelheid en enorme conditie veel opkomen. Heeft gespeeld bij SVV, Spijkenisse, Alexandria’66 en afgelopen seizoen bij Hermes DVS.

 Ronald Tobio Anthony

De 19 jarige Ronald komt van SVV za. Hij speelde daar linkshalf maar kan vanwege zijn snelheid ook op de flanken spelen. Hij heeft eerder in de jeugd bij Excelsior’20 gespeeld.

Jelayno Gomes Alves

VLNR: Etson, Jeremy, Kasra en Ronald. Jelayno ontbreekt op de foto

Deze middenvelder speelt bij voorkeur op nummer 8. Afgelopen seizoen speelde de 22 jarige bij HBSS. In de jeugd bij SVV en Alexandria’66 gespeeld op 1ste en 2de divisie niveau. Jelayno wil er een mooi jubileumjaar van maken samen met zijn vrienden en huidige selectiespelers Chris Delgado en Erik Duarte.


Het laatste nieuws:

Deel dit bericht: <br>Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook
0Pin on Pinterest
Pinterest
0Email this to someone
email

Mischa Keemink

WaterwegSport.nl - info@waterwegsport.nl