Excelsior’20 (za) verwelkomt legertje spelers

De tweelingbroers Nathan en Nico de Jager maken een opmerkelijke stap. Nagenoeg hun hele leven hebben ze bij HBSS gespeeld en ook afgelopen seizoen in de 3de klasse. De 28-jarige centrale verdediger (Nico) en spits (Nathan) zijn met assistent Marvin Janssen nog in 2015 gepromoveerd naar de 3de klasse met HBSS.

Kevin van Doorn neemt ook de stap van Harga naar Thurlede. Maar dan van Hermes DVS naar Excelsior’20. De 27-jarige middenvelder heeft al eerder met een aantal toekomstige teamgenoten bij HBSS gevoetbald.

De 20-jarige keeper Dion Engelbracht zal o.a. gaan strijden voor een plek onder de lat. Als 5 jarig ventje is hij begonnen bij Excelsior’20. Na uitstapjes bij VFC, SVDPW, SVV en HBSS is de cirkel weer rond. De afgelopen twee seizoen heeft hij de voorkeur gegeven aan zijn HALO opleiding. De afgelopen 3 jaar was hij keeperstrainer bij de keepersschool van Frank de Ruiter dus het echte keepen begon weer te kriebelen en dat gaat hij dus nu weer doen.

De 20 jarige Elgyn Vriendwijk heeft besloten om zijn eerdere overschrijving naar VVKS in te trekken. Hij komt van Neptunus/Schiebroek waar hij onder Raymond Kraaijbeek heeft getraind. Deze spits speelde in de A-jeugd bij vv Brielle.

Een van de redenen van dit opgezette Zaterdag-team is de mogelijkheid bieden om de JO19 junioren een keuze te bieden. Twee spelers van Excelsior’20 JO19-1 nemen die stap en blijven op zaterdag voetballen. Het gaat om de 19 jarige centrale verdediger Jovanny Lima Alem en Samuel Rocha die zijn favoriete positie heeft op 10 of linksbuiten.

De trainers en de TC zijn verheugd dat er zo enthousiast gereageerd wordt.


Het laatste nieuws:

Deel dit bericht: <br>Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook
0Pin on Pinterest
Pinterest
0Email this to someone
email

Mischa Keemink

WaterwegSport.nl - info@waterwegsport.nl