Feyenoord bedankt tegenstander in unieke kerstcampagne

ROTTERDAM, vrijdag 21 december 2018 – Vandaag is de grootschalige kerstcampagne van Feyenoord van start gegaan. De club bedankt aan het einde van het kalenderjaar 2018 niet alleen haar eigen supporters, maar ook die van alle tegenstanders. Want, zo luidt de boodschap: zonder tegenstander is er geen strijd, zijn er geen daden en geen kameraden. Oftewel: zonder tegenstander is er geen Feyenoord.

Daarom gaan we, als twaalfde man in de twaalfde maand, samen door één deur en bedanken we onze tegenstanders voor de sportieve strijd tijdens het afgelopen jaar. Om die reden geeft Feyenoord haar supporters in aanloop naar kerst de kans om hun voetbalvrienden en –vriendinnen, teamgenoten, familieleden, buren en collega’s die niet voor Feyenoord zijn, fijne feestdagen en een sportief 2019 te wensen.

Via www.feyenoord.nl/sportief2019 kunnen Feyenoord-supporters een sympathieke en persoonlijke kerstgroet sturen aan hun bekenden die een andere club aanhangen. Op de pagina kunnen ze hun gegevens achterlaten, de club van hun ‘rivaal’ aanvinken en vervolgens de gepersonaliseerde kerstgroet inclusief video versturen.

Wie de kerstgroet verstuurt, maakt samen met de ontvanger automatisch kans om hun ‘persoonlijke duel’ in De Kuip bij te wonen. Zo kan een Feyenoord-supporter bijvoorbeeld samen met een AZ-supporter naar Feyenoord – AZ of met een Fries naar Feyenoord – sc Heerenveen. De winnaars worden opgehaald en thuisgebracht met een Opel, worden in De Kuip ontvangen met een hapje en een drankje en bekijken de wedstrijd vanaf mooie plaatsen in het stadion. Een aanbod dat zelfs een niet-Feyenoorder niet kan afslaan…

De sympathieke kerstboodschap (‘samen geven we het voetbal kleur’) is verwerkt in een spoken word, in een video voorgedragen door rapper en Feyenoord-supporter Winne. In de video worden onder meer FC Utrecht (want: zonder Utrecht geen Dirk Kuyt), ADO Den Haag (de eerste profclub van Jens Toornstra) en Excelsior (waar Robin van Persie opgroeide) bedankt, maar ook de grootste rivalen Ajax en PSV en alle andere tegenstanders.

Foto: Mischa keemink

 


Het laatste nieuws:

Deel dit bericht: <br>Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook
0Pin on Pinterest
Pinterest
0Email this to someone
email
Mischa Keemink

Mischa Keemink

WaterwegSport.nl - info@waterwegsport.nl