Glenn de visser op schot in restant SVV (za) – Victoria’04 (za)

Schiedam – De zaterdagvoetballers van SVV hebben in het restant van de eerder gestaakte wedstrijd tegen SVV (za) de marge weten te verdubbelen. Waar in de eerste 45 minuten Denzel Asmus en Ahmet Alp (2x) doeltreffend waren was in het restant dat 45 minuten duurde Glenn de Visser met drie treffers de gevierde man. De thuisploeg  moest met 10 spelers de strijd aangaan met een voltallig Victoria’04 (za)

De Schiedamse formatie schuwde de aanval niet en zocht waar mogelijk de aanval. Het bood daardoor zoveel ruimte aan de voorhoede van Victoria’04, dat in de omschakeling telkens gevaarlijk voor het doel van SVV kwam. In de openingsfase trof Glenn de Visser de lat en werd doelman Cliff Westdijk op de proef gesteld.

Naar mate de wedstrijd vorderde bleek het vizier bij enkele Vlaardingse spelers niet op scherp te staan. In 1 op 1 situaties met de Schiedamse doelman bleek de afwerking bij Victoria’04 een groot probleem. Rechterspits Glenn de Visser opende score met een fraai diagonaal schot: 0-4. Thom van der Vaart raakte de lat en lobte over de lat.

Vervolgens liet Victoria’04 vele kansen onbenut in de ongelijke strijd. Het hard werkende SVV slaagde er niet in om een tegentreffer te scoren. In het laatste kwartier liep Victoria’04 uit naar 0-6 door twee intikkers van Glenn de Visser.

 


Het laatste nieuws:

Deel dit bericht: <br>Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook
0Pin on Pinterest
Pinterest
0Email this to someone
email

Mischa Keemink

WaterwegSport.nl - info@waterwegsport.nl