Feyenoord blameert zich tijdens avondje NAC

BREDA – Door een zeer slechte eerste helft en een ongelukkige tweede heeft Feyenoord de zoete smaak van het bereiken van de bekerfinale niet lang vast kunnen houden. Tegen NAC kwam de ploeg van Giovanni van Bronckhorst te kort: 2-1.

Feyenoord had vooral last van de bewegelijke NAC aanvaller Sadiq. De spits, die tot vandaag nog geen volle wedstrijd speelde, was een plaaggeest voor de Rotterdamse verdediging en slalomde er een aantal maal doorheen. Feyenoord stond snel onder druk en leek op weg naar een achterstand, maar kwam toch tegen het spelbeeld in op voorsprong. Een mooi opgezette aanval werd door Toornstra afgerond. Lang kon Feyenoord echter niet genieten van de voorsprong. Na een mooie actie van wederom Sadiq stond het vijf minuten later alweer 1-1. Ambrose gaf het laatste tikje.

In de tweede helft was Feyenoord wel de betere ploeg, maar was de ploeg niet erg gelukkig. Al vroeg kreeg NAC om dubieuze redenen een penalty van arbiter Nijhuis. Jones zou Sadiq geduwd hebben, waarna de arbiter naar de stip wees. De aanvaller schoot het cadeautje feilloos binnen. Het resultaat was een Bredase muur waar Feyenoord een bres in moest slaan. Af en toe leken de Rotterdammers een niet te missen kans te krijgen, maar de bal wilde er uiteindelijk niet in, met als resultaat een volgende nederlaag voor Feyenoord.


Het laatste nieuws:

Avatar foto

Leon van Voorst

WaterwegSport.nl - info@waterwegsport.nl