Sparta ontvangt ADO Den Haag op uitverkocht Kasteel

Rotterdam – Om 14:30 uur wordt er afgetrapt in Rotterdam-West. De poorten van Het Kasteel openen om 13:15 uur. Om niets van de wedstrijd te missen adviseren wij u om vroeg naar het stadion te komen en indien mogelijk met het Openbaar Vervoer van de RET te reizen. Tramlijn 8 stopt direct voor Het Kasteel, maar ook bus 38 (Beukelsbrug) en metrohalte Marconiplein zijn goede alternatieven.

#AllemaalAchterSparta

De temperatuur is een stuk aangenamer dan de afgelopen dagen, maar toch is het verstandig om allemaal je Sparta-shawl mee te nemen. Geen Sparta-shawl of toe aan een nieuwe? Loop dan morgen even langs de Sparta Fanshop voor een nieuwe. Keuze uit veel modellen, waarvan er veel te koop zijn voor slechts € 10,- per stuk. Ook in de gracht van de Bok de Korver-tribune en in ‘De Bosselaar’ zijn deze shawls verkrijgbaar.

Fasttrack

Op de Kasteeltribune, Bok de Korver-tribune en Tonny van Ede-tribune kunnen supporters vanuit hun tribunestoel met hun mobiele telefoon eten en drinken bestellen. De bezorger komt naar uw stoel toe. Vanaf nu ook warme dranken te koop via Fasttrack. Ook de speciale 130-jaar shawl is mee te bestellen via Fasttrack voor € 13,-.

Foto: Mischa Keemink


Het laatste nieuws:

Deel dit bericht: <br>Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook
0Pin on Pinterest
Pinterest
0Email this to someone
email

Mischa Keemink

WaterwegSport.nl - info@waterwegsport.nl