Feyenoord boekt eerste uitoverwinning van 2019

VENLO – Feyenoord heeft voor het eerst dit kalenderjaar weten te winnen in een uitduel. Op het kunstgras van VVV was de ploeg uit Rotterdam in een gezapig duel te machtig voor de Limburgers: 0-3.

In de eerste helft was Feyenoord de betere ploeg. Met name Van Beek, Larsson en Jörgensen kregen kansen voor de ploeg uit Rotterdam Zuid. De Zweed was uiteindelijk degene die tot scoren kwam. Na een prima crosspass van Botteghin en goed terugleggen van Jens Toornstra krulde Larsson de bal laag in de verre hoek en liet hij Unnerstall kansloos. Het was een verdiende voorsprong omdat VVV niet veel klaarspeelde.

In de tweede helft kantelde dit wedstrijdbeeld een beetje. VVV Venlo begon langzaam maar zeker aan een offensief en Feyenoord leek het duel plichtmatig uit te willen voetballen. Een aantal Venlose kansen zorgden er echter voor dat de bezoekers wakker geschud werden. Na ongeveer 70 minuten viel de bal voor de voeten van Jörgensen, die droog maar knap raak knalde. Het slotakkoord was voor Tyrell Malacia. De back, ingevallen voor de geblesseerde Haps, speelde zichzelf in de blessuretijd knap vrij, begon aan een rush naar voren en schoot vanuit een vrijwel onmogelijke hoek via de onderkant van de lat de 0-3 binnen.


Het laatste nieuws:

Deel dit bericht: <br>Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook
0Pin on Pinterest
Pinterest
0Email this to someone
email
Leon van Voorst

Leon van Voorst

WaterwegSport.nl - info@waterwegsport.nl