Feyenoord komt enigszins gehavend uit de strijd met FC Twente

ROTTERDAM – Feyenoord is zondagmiddag enigszins gehavend uit de strijd gekomen na het treffen met FC Twente (1-2 verlies red.). En met het oog op de Conference League finale tegen AS Roma op 25 mei aanstaande, komt dit uiteraard niet goed uit.

In de laatste competitiewedstrijd viel Turks international Orkun Kokcü geblesseerd uit en het is nog niet bekend wat hem exact mankeert. Daarbij leek ook vlak voor tijd Lutsharel Geertruida zich te blesseren, maar kon hij het duel alsnog uitspelen. Ook over zijn schade valt nog niets te melden. Het is dan ook niet bekend of he treffen met AS Roma in gevaar komt voor het tweetal.

Feyenoord miste in het thuisduel al de Oostenrijkse smaakmaker Gernot Trauner door lichte klachten en linksback Tyrell Malacia ontbrak door een hamstringblessure. Ook aanvaller Reiss Nelson ontbrak door hamstringklachten. Aanvoerder Jens Toornstra startte ook niet doordat hij ook enigszins wordt beschermd na een reeks van kleine pijntjes. Doelman Justin Bijlow staat al enige tijd langs de kant, maar is wel voorzichtig weer in training. Maar volgens trainer Arne Slot blijft hij het grootste vraagteken richting de eerste Europese finale in twintig jaar tijd.

Deel dit bericht: <br>Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook
0Pin on Pinterest
Pinterest
0Email this to someone
email

Michael de Vogel

WaterwegSport.nl - info@waterwegsport.nl