TILBURG – Feyenoord is er zondagmiddag niet in geslaagd een overwinning mee te nemen vanuit Tilburg. Tegen Willem II moest de ploeg van Giovanni van Bronckhorst genoegen nemen met een punt en op basis van het spelbeeld verdienden de Rotterdammers ook niet meer.

De eerste helft was van beide kanten erg zwak. Zowel Willem II als Feyenoord wisten slechts een kans te creëren in het eerste bedrijf. Berghuis wist met zijn schot het net echter niet te vinden en aan de andere kant redde Vermeer knap op een poging van Fran Sol.

De tweede helft was iets leuker, maar ook hierin wisten beide ploegen niet echt te overtuigen. Willem II kwam met veel passie en strijd een aantal maal dicht bij doelman Vermeer, maar tot echt grote kansen leidde dit niet. Feyenoord kreeg aan de andere kant ook weinig mogelijkheden, maar via de VAR kregen de Rotterdammers een niet te missen kans op de voorsprong. Berghuis benutte de gegeven strafschop, waardoor Feyenoord drie punten leek te stelen uit Tilburg. Dit was echter gerekend buiten Fran Sol, die een buitenkansje op de 1-1 na 85 minuten spelen niet onbenut liet.

Zo leed Feyenoord zuur puntverlies tegen Willem II. Toch staan de Rotterdammers nu op een tweede plaats in de Eredivisie, met 18 behaalde punten. Ajax heeft echter nog wel een duel tegoed.


Het laatste nieuws:

Avatar foto

DoorLeon van Voorst

WaterwegSport.nl - info@waterwegsport.nl