Kethel Spaland (zo) en sv Charlois (zo) in evenwicht

Schiedam – De zondagvoetballers van Kethel Spaland hebben door een 2-2 gelijkspel tegen sv Charlois een punt bij kunnen schrijven. De ploeg van oefenmeester Ruud Spierings keek al na een kwartier tegen een 0-2 achterstand aan maar Tim den Haan bepaalde niet veel later via de strafschopstip de ruststand.
Na de rust gingen de Schiedammers op jacht naar de gelijkmaker maar ondanks dat het charlois doel regelmatig onder vuur werd genomen werd er niet gescoord. De man meer situatie die voor de Schiedammers in de 52ste minuut ontstond door een rode kaart aan charlois gaf ook niet het gewenste resultaat . Vooral centrumverdediger Michel Feenstra bleek een Rotterdamse rots in de branding.

Tien minuten voor tijd leek het doek te vallen voor Kethel Spaland toen de bezoekers een strafschop kregen maar deze werd door doelman Robin Hos vakkundig uit de linker benedenhoek gewerkt. Als klap op de vuurpijl was het Glen van Troost die vier minuten voor tijd de Rotterdamse doelman met een geplaatst schot verschalkte en zo de eindstand bepaalde.

Foto: Mischa Keemink


Het laatste nieuws:

Deel dit bericht: <br>Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook
0Pin on Pinterest
Pinterest
0Email this to someone
email
Mischa Keemink

Mischa Keemink

WaterwegSport.nl - info@waterwegsport.nl