Feyenoord legt Wouter Burger vier jaar vast

Wouter Burger heeft maandag zijn handtekening gezet onder een contract tot 2023. De vorige week achttien jaar geworden Feyenoorder had in december vorig jaar al overeenstemming bereikt met de club over de nieuwe verbintenis.

‘Ik ben hier superblij mee en ontzettend trots op’, reageerde Burger, die veel vertrouwen voelt vanuit de club. ‘Ik ben pas net achttien, maar toch kwam Feyenoord nu al met een aanbod om voor vier jaar te tekenen. Daar ben ik de club dankbaar voor. Ik kijk met veel plezier richting de toekomst. Mijn grote doel is om in de vier komende jaren basisspeler te worden.’

Deel dit bericht: <br>Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook
0Pin on Pinterest
Pinterest
0Email this to someone
email
Mischa Keemink

Mischa Keemink

WaterwegSport.nl - info@waterwegsport.nl