Feyenoord met de schrik vrij tegen ADO Den Haag

ROTTERDAM – Feyenoord leek zondagmiddag geen enkele moeite te hebben met een zwak ADO Den Haag, maar verkeek zich nog bijna op het Haags Kwartiertje: 3-2.

In een eerste helft, die vooral in het teken stond van de actie voor het Sophia Kinderziekenhuis, was Feyenoord heer en meester. ADO wist in het gehele eerste bedrijf geen kans te creëren, terwijl de Rotterdammers vrij voetbalden en drie keer scoorden. Daarvoor kreeg de ploeg uit Rotterdam Zuid wel twee terechte penalty’s, die benut werden door Karsdorp en Fer. Het andere doelpunt in de eerste helft werd gemaakt door Narsingh, na een mooi eentweetje met de goed spelende Sinistera.

In de tweede helft nam Feyenoord duidelijk gas terug, maar de ploeg domineerde niet meer als in de eerste helft. Toch kregen de Rotterdammers onder andere via Larsson een aantal grote kansen. Het niet afmaken van de kansen leek voor Feyenoord geen probleem te worden, maar dit was gerekend buiten het Haags kwartiertje. Vrijwel direct na het aftellen van de Haagse fans lag de bal achter Vermeer. Ié werkte de bal ongelukkig in eigen doel, waar hij de bal met een omhaal probeerde weg te werken. Alsof dat nog niet genoeg was hielp Tapia ADO nog verder in het zadel door ook in eigen doel te koppen. Toch was ADO uiteindelijk niet bij machte om een derde doelpunt te forceren, waardoor Feyenoord uiteindelijk een terechte overwinning boekte.


Het laatste nieuws:

Deel dit bericht: <br>Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook
0Pin on Pinterest
Pinterest
0Email this to someone
email

Leon van Voorst

WaterwegSport.nl - info@waterwegsport.nl