Feyenoord met vertrouwen naar Almelo

Rotterdam – Feyenoord sluit de twaalfde speelronde van de Eredivisie zondag af tegen Heracles Almelo. Het team van Giovanni van Bronckhorst reist af naar Almelo, waar in het Polman Stadion om 16:45 uur wordt afgetrapt. Bereid je optimaal voor op deze wedstrijd met onze voorbeschouwing!

Feyenoord kan terugkijken op goede resultaten tegen Heracles Almelo in het seizoen 2017-2018. De Almeloërs werden in competitieverband verslagen (2-4 en 1-0) en ook in het toernooi om de TOTO KNVB Beker werd de ploeg verslagen. Het duel in de achtste finale eindigde in een 3-1 overwinning door goals van Steven Berghuis (2) en Sven van Beek.

Teamnieuws
Van Bronckhorst kan zondag niet beschikken over de geblesseerden Ridgeciano Haps en Luis Sinisterra. Door de verplaatsing van het gestaakte duel Feyenoord – VVV-Venlo naar donderdag 6 december moet de geschorste Jeremiah St. Juste nog twee van zijn drie wedstrijden schorsing uitzitten. Dat betekent dat de verdediger niet inzetbaar is tegen Heracles en FC Groningen (zondag 25 november).

Heracles Almelo-trainer Frank Wormuth kan niet beschikken over Robin Pröpper, Sebastian Jakubiak (beiden knie), Maximilian Rossmann (enkel), Jeff Hardeveld en Silvester van der Water (beiden niet wedstrijdfit).

Bron: Feyenoord.nl
Foto: Yannick Verhoeven


Het laatste nieuws:

Deel dit bericht: <br>Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook
0Pin on Pinterest
Pinterest
0Email this to someone
email
Mischa Keemink

Mischa Keemink

WaterwegSport.nl - info@waterwegsport.nl