Excelsior Rotterdam hard onderuit tegen Ajax: 1-7

ROTTERDAM- Excelsior heeft een pak op de broek gekregen van Ajax. Het werd maar liefst 1-7. Gek genoeg kregen de Kralingers een aantal kansen om het de Amsterdammers moeilijk te maken. Na een halfuur was het Excelsior met een aanval waaruit Omarsson niet kon scoren, maar Ajax gek genoeg wel. Uit de counter wist Tadic Van de Beek te vinden die de bal in het hoekje kon plaatsen; 0-1.

Net voor rust was het Schöne met een heerlijke vrije trap die voor 0-2 kon zorgen. Na rust kreeg Koolwijk een enorme kans om de 1-2 te maken. Maar hij zag zijn bal net naast de paal gaan. Invaller Kristensen wist Van de Beek te vinden die de bal voor het intikken had; 0-3. Na een goede actie van Omarsson wist Messaoud wel de eer te redden van de kralingers; 1-3.

Nog geen minuut later werd een leep balletje van Bruins door Messaoud bijna afgemaakt. Daarna ging het hard voor de Rotterdammers. Na een schitterende hakbal wist Dolberg voor 1-4 te zorgen. Schouten kopte na een vrije trap de bal zijn eigen goal in. Ziyech en Neres wisten beide ook nog te scoren. Excelsior wacht over twee weken de belangrijke uitwedstrijd tegen Emmen.

Deel dit bericht: <br>Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook
0Pin on Pinterest
Pinterest
0Email this to someone
email

Tom Vlielander

WaterwegSport.nl - info@waterwegsport.nl