Feyenoord naar Zwitserland voor Uhrencup

Feyenoord gaat deze zomer op trainingskamp naar Zwitserland. Ter voorbereiding op het seizoen 2018-2019 zal de selectie van hoofdtrainer Giovanni van Bronckhorst daar van maandag 9 tot en met zaterdag 14 juli verblijven. Tijdens dit trainingskamp neemt Feyenoord deel aan de Uhrencup, waarin de club het opneemt tegen de Zwitserse landskampioen BSC Young Boys en FC Basel.

54ste editie
Het is de 54ste keer dat de Uhrencup wordt georganiseerd. Feyenoord maakt voor de eerste keer deel uit van het deelnemersveld van dit prestigieuze toernooi, waaraan in het recente verleden clubs als Borussia Dortmund, Liverpool, Celtic, Benfica en Galatasaray deelnamen. Vorig jaar werd de Uhrencup gewonnen door Stoke City dat BSC Young Boys, Benfica en Neuchâtel Xamax onder zich hield.

Sterke tegenstanders
Ook Feyenoord kan rekenen op sterke tegenstanders, met naast de nieuwe Zwitserse landskampioen BSC Young Boys ook FC Basel, dat in de afgelopen tien jaar in Zwitserland maar liefs acht keer landskampioen werd. Het is niet de eerste keer dat Feyenoord en FC Basel elkaar ontmoeten tijdens een trainingskamp. In de winter van 2012 en 2014 eindigden de ontmoetingen in Marbella in respectievelijk 3-3 en 1-0 voor de Zwitsers. De vierde deelnemer van deze editie van de Uhrencup, waartegen Feyenoord niet zal spelen, is het Engelse Wolverhampton Wanderers dat naar de Premier League is gepromoveerd.

Meer informatie volgt
De wedstrijden van Uhrencup worden afgewerkt in de Tissot Arena in Biel en Stadion Neufeld in Bern. Meer informatie over de speeldagen, locatie, aanvangstijden en kaartverkoop van de wedstrijden van Feyenoord wordt zodra bekend gecommuniceerd via de officiële clubkanalen.

Bron: Feyenoord.nl
Bron foto: Mischa Keemink, www.vksportphoto.com


Het laatste nieuws:

Deel dit bericht: <br>Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook
0Pin on Pinterest
Pinterest
0Email this to someone
email

Mischa Keemink

WaterwegSport.nl - info@waterwegsport.nl