Feyenoord niet geplaatst voor knockout-fase na doelpuntrijk duel in Porto

PORTO – Feyenoord is er niet in geslaagd om zich te voegen bij de laatste 32 ploegen in de Europa League. De ploeg van trainer Dick Advocaat toonde veerkracht, maar was ook veel te slordig om echt aanspraak te maken op de volgende ronde. Een leuk duel eindigde daarom in 3-2.

In Porto speelde zich een eerste helft af om je vingers bij af te likken. De fans in het stadion in de tweede stad van Portugal zagen maar liefst vijf doelpunten in het eerste bedrijf. Helaas voor Feyenoord scoorde de thuisploeg echter eenmaal meer dan de Rotterdammers, wat dus een 3-2 ruststand betekende. Het eerste en het derde doelpunt van de Portugezen waren cadeautjes van Feyenoord. Zo ging Marsman twee maal in de fout, maar ging ook de Rotterdamse verdediging niet vrijuit. Zo kwam Feyenoord vrij snel al 2-0 achter, maar stond toonde de ploeg ook veerkracht door binnen mum van tijd weer op 2-2 te staan. Botteghin en Larsson waren de doelpuntenmakers. Iets later werd door Tiquinho dus echter alsnog de 3-2 gemaakt.

Zo leuk als de eerste helft was, zo saai begon de tweede helft. Beide ploegen speelden een stuk gecontroleerder. Pas na zeventig minuten kon de eerste echte kans genoteerd worden. Na goed doorzetten van Geertruida ging de bal via Toornstra en een Porto verdediger op de paal. Zo zat het de Rotterdammers ook niet mee, waar het de Portugezen in de eerste helft juist wel mee zat. Narsingh kreeg even later ook nog een grote kans om de Rotterdammers meer in de wedstrijd te schieten, maar zijn inzet verdween niet langs de keeper. Ook in de laatste minuten volgden geen doelpunten meer, waardoor Feyenoord zich dus op de Eredivisie zal moeten richten.


Het laatste nieuws:

Deel dit bericht: <br>Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook
0Pin on Pinterest
Pinterest
0Email this to someone
email

Leon van Voorst

WaterwegSport.nl - info@waterwegsport.nl