Feyenoord toont vormbehoud tegen kwakkelend FC Twente

ENSCHEDE – Feyenoord heeft in het duel met FC Twente met het oog op de bekerfinale vormbehoud getoond door FC Twente te verlaan. De Rotterdammers speelden niet hun beste wedstrijd, maar hadden uiteindelijk weinig moeite met FC Twente: 1-3.

Zonder al te veel kansen te creëren was Feyenoord in de eerste helt duidelijk de betere ploeg in Enschede. De Rotterdammers hadden aan een echte kans genoeg om op voorsprong te komen. Een prima combinatie zette Boëtius vrij voor doelman Drommel. De buitenspeler faalde oog in oog met de doelman niet. Lang kon Feyenoord echter niet genieten van de voorsprong. Drie minuten later was het alweer gelijk na een enorme blunder van doelman Jones, die tijdens het uitverdedigen Maher over het hoofd zag. 1-1 bleek tevens de ruststand.

In de tweede helft ging Feyenoord op zoek naar de voorsprong. Het duurde even voordat deze ook daadwerkelijk kwam. Berghuis was wederom belangrijk voor Feyenoord door na een combinatie met El Ahmadi raak wist te schieten in de verre hoek. Even later werd het zelfs 1-3 na een prachtig hakje van Jörgensen, waarmee hij doelman Drommel te kijk zette. De overwinning van Feyenoord kwam later niet meer in gevaar.

Feyenoord staat na de overwinning op een vierde plaats in de Eredivisie. De ploeg haalde tot nog toe 54 punten.


Het laatste nieuws:

Deel dit bericht: <br>Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook
0Pin on Pinterest
Pinterest
0Email this to someone
email

Leon van Voorst

WaterwegSport.nl - info@waterwegsport.nl