Feyenoord trekt Portugese jeugdspeler aan

De selectie van Feyenoord Onder 21 heeft een internationale impuls gekregen dankzij middenvelder Bernardo ‘Benny’ Silva. De 19-jarige Portugese jeugdinternational komt over van Benfica. Feyenoord en Silva zijn een tweejarig contract overeengekomen tot medio 2022, met een optie voor verlenging voor nog twee jaar.

Frank Arnesen, technisch directeur van Feyenoord, heeft een goed gevoel bij de komst van Silva. ‘Benny heeft de afgelopen tijd al meegetraind met de selectie van Feyenoord Onder 21. Daar heeft hij een prima indruk achtergelaten. Hij is iemand die in de as van het veld voor rust en controle moet zorgen. Nu nog in Onder 21, maar op termijn hopen we natuurlijk dat hij door kan stromen naar Feyenoord 1.’

Silva, die de afgelopen zes jaar de jeugdopleiding van Benfica doorliep, heeft zijn eerste minuten bij Feyenoord Onder 21 er al op zitten. Tijdens het drieluik dat het beloftenelftal van Feyenoord begin augustus speelde tegen Excelsior Maassluis en Sportclub Feyenoord stond hij aan de aftrap van het onderonsje met Excelsior Maassluis.

Deel dit bericht: <br>Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook
0Pin on Pinterest
Pinterest
0Email this to someone
email

Mischa Keemink

WaterwegSport.nl - info@waterwegsport.nl