Feyenoord is tot dusver tevreden met het verloop van de tegemoetkomingscampagne voor seizoenkaarthouders. Vorige maand riep de club seizoenkaarthouders op om zoveel mogelijk af te zien van de mogelijkheid om geld terug te vragen voor hun huidige seizoenkaart. Dit vanwege de grote impact die de coronacrisis heeft op de financiële situatie van de club. Op 23 maart jl. zijn alle seizoenkaarthouders geïnformeerd met diverse mogelijkheden om Feyenoord te steunen.

Feyenoord verwacht dat het minimaal de helft van het totaalbedrag van 15 miljoen euro niet hoeft terug te betalen aan supporters. De club baseert dit op de keuzes die supporters tot dusver hebben gemaakt om wel of niet (volledig) af te zien van tegemoetkoming voor hun seizoenkaart 2020-2021.

Reguliere seizoenkaarthouders kunnen sinds drie weken hun keuze doorgeven aan de club en hierbij aangeven of ze compensatie willen voor het seizoenkaartbedrag dat ze hebben betaald. Meer dan de helft van hen heeft dit inmiddels gedaan, wat dus in dit stadium al heeft geleid tot een groot bedrag dat Feyenoord niet hoeft uit te keren.

We overwinnen samen!

Het volledig of deels afzien van tegemoetkoming is voor de club een grote steun in deze moeilijke corona-tijden. Feyenoord is enorm dankbaar voor deze steun en hoopt dat nog veel supporters dit voorbeeld zullen volgen. We overwinnen samen!

Geef je keuze door!

Ben je seizoenkaarthouder en heb je jouw keuze nog niet doorgegeven? Doe dit dan via www.feyenoord.nl/tegemoetkoming. De mogelijkheid om een keuze door te geven loopt tot en met donderdag 20 mei.

Avatar foto

DoorMischa Keemink

WaterwegSport.nl - info@waterwegsport.nl