Frank Boer duikt op bij DVO’32

Vlaardingen – Vandaag bereikte ons het positieve bericht dat Frank Boer volgend seizoen graag wil aansluiten bij de selectie van Ben Hoogwerf. De 27-jarige Frank Boer, die de jeugdopleiding van ADO Den Haag heeft doorlopen, was pas 22 jaar toen hij, door aanhoudende blessures, in 2014 stopte als volwaardig selectiespeler van Zwaluwen. Bij Zwaluwen werd hij jeugdtrainer en werden hij en Ben collega’s.

Dit seizoen speelt Frank bij SVV in een vriendenteam. Dit gaat hem dusdanig goed af, dat hij besloten heeft contact te zoeken met zijn ex-collega. “Ben kent mij goed en kan mij helpen om mijn fitheid verder uit te bouwen. Ik wil namelijk echt nog op niveau plezier beleven aan dat mooie spelletje. Daarnaast ben ik sinds vorig vader van een dochter geworden. Ik weet dat er in de selectie nog meer vaders spelen, DVO’32 is niet ver van mijn huis en het lijkt mij voor mij ook een mooie omgeving om dit alles te combineren. Ik heb er in ieder geval weer heel veel zin in!”

“Frank belde mij op het juiste moment. Ik was op zoek naar ervaring voor de huidige groep. Een fitte Frank Boer is inzetbaar op meerder posities in het elftal en met zijn houding en beleving alleen al een enorme aanwinst voor ons”, aldus trainer Ben Hoogwerf.

Frank Boer speelde eerder voor Excelsior’20, Spartaan’20, ADO Den Haag, en voor eerste elftallen Westlandia (zo) en Zwaluwen. Vanaf komend seizoen dus bij ons aan de Marathonweg. DVO’32 heet Frank Boer van harte welkom en wenst hem heel veel succes en geluk toe binnen onze vereniging.

Bron: DVO’32


Het laatste nieuws:

Deel dit bericht: <br>Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook
0Pin on Pinterest
Pinterest
0Email this to someone
email
Mischa Keemink

Mischa Keemink

WaterwegSport.nl - info@waterwegsport.nl