Fred Rijnenberg tekent bij MVV’27

Het bestuur van MVV’27 meldt, dat het de technische staf voor het komende seizoen rond heeft. Fred Rijnenberg wordt de nieuwe trainer van het derde elftal. Hij heeft veel ervaring en een behoorlijke staat van dienst en is geen onbekende voor MVV’27.

,,Ik heb zelf vijf jaar in het eerste elftal van MVV’27 gespeeld en ook nog één jaar in het tweede elftal”, laat Rijnenberg weten op de site van de club. ,,Daarna ben ik in twee verschillende periodes trainer geweest van het tweede van MVV’27. Na mijn laatste avontuur bij MVV ’27 heb ik mijn trainerscarrière voortgezet bij onder andere Westlandia, sv Loosduinen en Maasdijk. Afgelopen seizoen was ik trainer van het tweede elftal van IJVV De Zwervers in Rotterdam-IJsselmonde”.

Samen met Marcel van Wieren (trainer eerste elftal) en Hakan Copur (trainer tweede) is de technische staf voor wat betreft de invulling van de trainers voor de selectie van MVV’27, nu compleet.

In welke klasse het team van Fred Rijnenberg volgend jaar gaat spelen is nog onbekend. In theorie is het mogelijk dat het team één van de mogelijk opengevallen plekken in de reserve tweede klasse inneemt. Datzelfde geldt voor het tweede elftal, dat mogelijk aanspraak maakt op een plek in de reserve eerste klasse. Zowel het derde elftal als het tweede elftal stonden bij het afbreken van het seizoen 2019-2020 bovenaan.


Het laatste nieuws:

Deel dit bericht: <br>Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook
0Pin on Pinterest
Pinterest
0Email this to someone
email

Mischa Keemink

WaterwegSport.nl - info@waterwegsport.nl