G-hockeyteam van HC Schiedam speelt zeer succesvol eerste toernooi

Schiedam – Zondag 28 januari was het dan eindelijk zover! De g-hockey toppers van HC Schiedam mochten hun eerste zaaltoernooi spelen in sportcentrum Vreeloo in de Lier. Hockeyclub Hudito organiseert dit toernooi elk jaar en dit jaar hadden wij eindelijk een heel team!

Het was best spannend zo een eerste keer, maar onder leiding van supertrainster-coach Shaquille gingen onze toppers van start. Dat Floor al veel ervaring heeft met het hockeyen was duidelijk te zien aan haar goede spel. En dat Bart hard kan rennen was ook heel handig! Isaiah kan hartstikke goed verdedigen en Lotte weet iedereen te vinden in het veld en kan zo heel goed overspelen. Renzo kan supergoed dribbelen en Liam kan de tegenstander heel goed passeren. Ramzy kon er helaas niet bij zijn maar was ons in gedachten aan het aanmoedigen. Wat zijn onze g-hockeyers toch een toppers! En met alle ouders, opa’s en oma’s op de tribune om aan te moedigen werd er twee keer gewonnen en slechts één keer verloren, en dus ging het HC Schiedam g-hockeyteam er met de beker voor de tweede plaats vandoor!

Dat iedereen kan sporten hebben onze g-hockeyers weer laten zien. Wil je ook een keertje komen meetrainen om te kijken of het iets voor jou is? Stuur een mailtje naar ghockey@hcschiedam.nl voor meer informatie!

Deel dit bericht: <br>Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook
0Pin on Pinterest
Pinterest
0Email this to someone
email
Elijah Valk

Elijah Valk

WaterwegSport.nl - elijahvalk74@gmail.com