Geen succes voor Excelsior Maassluis op Varkenoord

Excelsior Maassluis zou aanvankelijk dinsdagavond een thuiswedstrijd afwerken tegen sc Feyenoord. Dat is echter omgezet in een Drieluik op Varkenoord in Rotterdam, waar naast de ploeg van Dogan Corneille ook sc Feyenoord en Feyenoord Onder21 aan deelnamen. Succes leverde het niet op voor de Tweede Divisionist.

In de eerste wedstrijd van het Drieluik moest Excelsior Maassluis het opnemen tegen het amateurteam van sc Feyenoord van trainer Raymond Frehe, dat afgelopen zaterdag in haar eerste oefenpartij met 2-2 gelijkspeelde tegen Barendrecht. sc Feyenoord bleef met 2-0 aan de positieve kant van de score.

In het tweede duel stonden de beide Feyenoord-teams tegenover elkaar. De profs, het team Onder21 onder leiding van trainer Rini Coolen, dat komend seizoen duidelijk gaat voor de titel in de nieuwe Onder21-divisie, bleef met 3-0 aan de positieve kant van de score.

In het laatste duel om half tien bonden de jonge Feyenoord-profs en Excelsior Maassluis de strijd met elkaar aan. De formatie van Corneille moest met gering verschil buigen voor de Rotterdammers: 2-1.

Uitslagen dinsdag 4 augustus

Deel dit bericht: <br>Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook
0Pin on Pinterest
Pinterest
0Email this to someone
email

Mischa Keemink

WaterwegSport.nl - info@waterwegsport.nl