Gezocht: Supercup trofee Vlaardingen/Schiedam is zoek

Schiedam/Vlaardingen – De organisatie van de Supercup Vlaardingen/Schiedam is naarstig op zoek naar de Supercup trofee. De iconische wisseltrofee die elk jaar wordt uitgereikt na de wedstrijd tussen de Schiedams en Vlaardings kampioen is zoek. Afgelopen seizoenen prijkte hij bij de laatste winnaar SVV in de kantine maar navraag leerde dat dit niet meer het geval is. Wellicht staat hij bij een trotste winnaar op zijn nachtkastje of heeft hij een andere mooie plek gekregen. De organisatie roept een ieder op die meer weet niet zelf te handelen maar contact op te nemen met 0640160266 of mail naar info@waterwegsport.nl. Het is zaak om de Cup snel te vinden want volgende week dinsdag 24 mei zal er om 19:30 op het terrein van Kethel Spaland worden afgetrapt tussen DVO’32 en Hermes DVS voor alweer de vijfde editie in de strijd tussen de Schiedams en Vlaardings kampioen.

“We hebben er lang op moeten wachten maar eindelijk kunnen we de wedstrijd nu echt gaan spelen,” laat Mischa Keemink namens de organisatie weten. “Afgelopen twee jaar zijn zowel het Vlaardings kampioenschap als het Schiedams kampioenschap niet gespeeld maar met Hermes DVS en DVO’32 als regerend kampioen is deze wedstrijd nooit van het programma af geweest. We hebben altijd gezegd ‘wat in het vat zit verzuurd niet’ en dat  geldt zeker niet voor haring en jenever. We zien deze wedstrijd dan ook weer als de aftrap van tal van sportevenementen die we zo lang hebben moeten missen” aldus Keemink

De Supercup traditie, in het leven geroepen door de organisatie van het Schiedams kampioenschap, gaat alweer haar vierde editie in en kende met VFC (zo) en Deltasport en SVV eerdere winnaars. De  finale tussen de haringkoppen en de jeneverneuzen kent dit jaar 2 nieuwkomers. DVO’32 bekroonde twee jaar geleden een meer dan uitstekend seizoen door in de finale van het Vlaardings kampioenschap VFC (za) met 8-0 alle hoeken van het veld te laten zien. Hermes DVS pakte op hun beurt op een zonovergoten Excelsior’20 complex de titel door de thuisploeg te verslaan in de finale. De strijd is uiteraard ook dit jaar weer gratis te bezoeken en de avond wordt zoals altijd opgeluisterd met de nodige muzikale gezelligheid.

 

 

Foto: Mischa Keemink en Ruben Zegers

Het laatste nieuws:

Avatar foto

Mischa Keemink

WaterwegSport.nl - info@waterwegsport.nl