PPSC MO13-1 glansrijk kampioen tweede klasse (Video)

Afgelopen zaterdag hebben de meiden van PPSC mo13-1 na een lang bewogen seizoen het kampioenschap in de tweede klasse binnengehaald.

Het seizoen begon met een ongeslagen reeks in de beker waardoor de meiden de eerste helft van het seizoen mochten uitkomen in de eerste klasse. Dit bleek een iets te grote uitdaging, waar het team veel van heeft geleerd maar zich niet heeft kunnen handhaven in de eerste klasse.

De tweede seizoenshelft zijn ze in de tweede klasse geplaatst. Door met veel plezier hard te werken en dus vooral veel lol te maken, hebben de meiden van PPSC hetgeen dat zij in de eerste klasse hebben geleerd kunnen toepassen en uitbreiden. Dit heeft er in geresulteerd dat zij afgelopen zaterdag het kampioenschap konden binnenhalen in een wedstrijd tegen Nieuwerkerk mo13-2.

De eerste helft begon wat stroef en het was duidelijk dat het team de druk voelde. Maar na de eerste goal konden ze dit rustig uitbouwen en gingen de meiden van PPSC met 3-0 de rust in. In de tweede helft hebben zij het toegestroomde publiek een ware show kunnen voorschotelen en de score tot 9-0 uitgebouwd, waarna het feest kon beginnen!

Foto: PPSC

 


Het laatste nieuws:

Deel dit bericht: <br>Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook
0Pin on Pinterest
Pinterest
0Email this to someone
email

Mischa Keemink

WaterwegSport.nl - info@waterwegsport.nl