Gokhan Cayir (Excelsior’20): “Met trots afscheid nemen van geweldige periode”

Schiedam – Gisteren werd bekend dat oefenmeester Gokhan Cayir bezig is aan zijn laatste seizoen bij “zijn” Excelsior’20. De geboren Schiedammer was bij de Thurlede bewoners eerst als speler en later  ruim 13 jaar actief als jeugdtrainer en trainer van het tweede voordat hij vier seizoenen geleden doorstroomde naar het eerste.
“Het is een keuze puur op gevoel” geeft de 40-jarige Schiedammer aan.

“Laat ik beginnen met het feit dat ik met mijn groep nog steeds elke training met een trots gevoel op het veld sta. Excelsior’20 is en zal altijd mijn club blijven waar ik ook de komende jaren gewoon heel veel aanwezig zal zijn.” steekt de trainer, bezig aan zijn eerste klus als hoofdtrainer, van wal.
“Eigenlijk is er geen reden tot klagen. We hebben een prima spelersgroep, een fijne technische staf en een goede technische commissie waar ik alle vertrouwen van krijg. Ik denk alleen dat het dalijk, na vier jaar, voor deze groep goed zal zijn om een nieuw gezicht voor de groep te krijgen. Ik vind dat 4 jaar voor de groep staan best lang is en ik wil voorkomen dat we dalijk, als we een vijfde jaar in zouden gaan, dat we op elkaar uitgekeken zullen zijn waardoor een afscheid wat minder prettig kan verlopen.” stelt hij.

Over de toekomst heeft Cayir nog niet nagedacht. “Nogmaals ik heb gewoon mijn gevoel laten spreken. Ik wil eerst met deze gasten het seizoen goed afmaken met als kers op de taart het Schiedams kampioenschap dat bij ons dit jaar plaats zal vinden. Verder kijk ik eigenlijk niet. Ik sluit niet uit dat ik gewoon bij Excelsior’20 in een andere functie zal blijven. Er spelen op dit moment helemaal geen andere clubs. Ik wil eerst met een trots gevoel afscheid nemen van mijn geweldige periode als hoofdtrainer bij de club waar ik als kleine jongen het voetballen leerde en daarna zien we wel wat er op mijn pad komt.”


Het laatste nieuws:

Deel dit bericht: <br>Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook
0Pin on Pinterest
Pinterest
0Email this to someone
email
Mischa Keemink

Mischa Keemink

WaterwegSport.nl - info@waterwegsport.nl