Green Eagles trapt nieuwe basketbalseizoen af

Kick of van een nieuw basketbal seizoen

Met de (uitgestelde) vrijwilligersdag van MBV Green Eagles is het nieuwe basketbalseizoen dan officieel begonnen. De barbecue was georganiseerd om alle vrijwilligers van het afgelopen en komende seizoen te bedanken voor al het werk wat zij verrichten om de club draaiende te houden in de, door Corona veroorzaakte, lastige seizoenen. Desalniettemin was de barbecue een groot succes en werd er genoten van een lekker stuk vlees en een drankje.

Ook zit de eerste trainingsweek voor de meeste teams er weer op. Dames 1 was al begin augustus begonnen met de voorbereidingen van het nieuwe seizoen. De dames staan dit jaar weer onder leiding van Ron den Hoedt. De eerste twee oefenwedstrijden hadden wisselend succes. Van DAS Delft werd gewonnen met 50-66 . Tegen de jonge ploeg van Binnenland 2 werd afgelopen zaterdag met 74-54 verloren. Ook Dames X is weer begonnen met trainen! Zij zoeken nog enthousiaste speelsters om op de maandagavond van 20.00 tot 21.15 in de Haydnlaanzaal een balletje te gooien. Zoals ze zelf zeggen, basketbalervaring is geen must, gezelligheid wel!

Nationale Sportweek

Ook MBV Green Eagles doet mee aan de Nationale Sportweek van 17 t/m 26 september. Een landelijk sportevenement, dat als voornaamste doel heeft de sportparticipatie in Nederland te verhogen. MBV Green Eagles wil in deze week de jongste inwoners van Maasluis laten kennismaken met de mooie basketbalsport onder de naam Basketball is cool! Ieder jeugdige Maassluizer van 5-8 jaar is op vrijdag om 16.45 uur welkom in de Haydnlaan. Zonder aanmelding staat voor iedereen de deur wijd open! Dus kom langs met uw zoon en/of dochter en ervaar de mooie basketbalsport!

 

Lijkt het jou ook leuk om te basketballen?

Kijk op www.greeneagles.nl voor meer informatie. Ook kan je contact opnemen met Ruben Kraaijeveld (06-83520067), hij kan je alles vertellen over de teams en de trainingstijden. De eerste drie keer kan je vrijblijvend meedoen om te kijken of de basketbalsport iets voor jou is.

Door: Green Eagles


Het laatste nieuws:

Deel dit bericht: <br>Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook
0Pin on Pinterest
Pinterest
0Email this to someone
email

Mischa Keemink

WaterwegSport.nl - info@waterwegsport.nl