Gustavo Hamer van Feyenoord naar PEC Zwolle


ROTTERDAM – Eredivisionist PEC Zwolle heeft zich verzekert van de diensten van Feyenoorder Gustavo Hamer, die afgelopen seizoen verhuurd was aan FC Dordrecht. De verdediger annex middenvelder heeft een 3-jarig contract getekend in het Mac3Park-Stadion.

Het 20-jarige talent hoopt komend seizoen veel speelminuten te maken op het hoogste niveau van Nederland. ,,Ik ben hartstikke blij dat PEC Zwolle voor mij heeft gekozen. Het spreekt voor zich dat ik nu al ontzettend veel zin heb in het nieuwe seizoen Ik ga dan ook mijn uiterste best doen om mij voor de volle 100 procent in te zetten voor deze nieuwe club”, reageerde Hamer op zijn overgang deze zomer.

Naast Hamer heeft de club van trainer John van ’t Schip ook de 190jarige Zian Flemming vastgelegd voor drie jaar. Hij komt over van Jong Ajax. PEC Zwolle speelt zondag (aftrap 14.30 uur) uit tegen AZ de laatste wedstrijd van de reguliere competitie. Daarin hoopt de huidige nummer acht van de Eredivisie een plek in de play-offs om Europees voetbal af te dwingen. De nummers vijf tot en met acht nemen daaraan deel.

 

Deel dit bericht: <br>Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook
0Pin on Pinterest
Pinterest
0Email this to someone
email
Mischa Keemink

Mischa Keemink

WaterwegSport.nl - info@waterwegsport.nl