Handbal: ARBO Rotterdam pakt volle winst in Houten

Na de overtuigende thuis overwinning van afgelopen zaterdag tegen stadsgenoot Atomium stond de wedstrijd tegen de reserves van Houten op het programma. Zij spelen in de competitie als combinatie team  (Nieuwegein-Houten) en werden versterkt door twee eerste team spelers. Ondanks die versterking hadden ze geen antwoord op de schoten van Emir Omerovic en de mannen van coach Arjan Koster liep gemakkelijk uit. Toen Emir persoonlijke dekking kreeg nam de tandem Bram Nass (briljante passing) en Zeno Canninga (afronding) het over. Zo werd optimaal geprofiteerd van de extra ruimte die er gegeven werd. Bij rust was het al 15-21.

Helaas bakten de mannen van ARBO Rotterdam Handbal er in de tweede helft niet zoveel van. Emir bleef persoonlijke dekking houden, het baltempo van de aanvallers was onder de maat en er werd niet alleen te weinig afgerond. Met name in de verdediging werd erg slordig gespeeld en na eerst nog te zijn uitgelopen naar een verschil van 9 punten liepen de spelers van NHC onder leiding van Christiaan van Denderen zien der ogen in. En leek het nog spannend te worden. Eindstand 33-36.

Spelbepaler Lazar Popov (in Macedonië voor familie bezoek) werd node gemist zeker als organisator van de verdediging

ARBO Rotterdam Handbal is nog in de race voor de tweede periode en staan zesde op 4 punten van de koploper.

Scores:

Emir Omerovic 8, Jorne Douven en Sander Broeders 6, Zeno Canninga en Tim Husson 5, Bram Nass en Mike Schwencke 2 en tot slot Pascal Haak 1.

Zaterdag aanstaande (17 november) spelen de mannen weer thuis tegen directe concurrent Havas, aanvang 20:30 uur.

Foto: Mischa Keemink


Het laatste nieuws:

Deel dit bericht: <br>Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook
0Pin on Pinterest
Pinterest
0Email this to someone
email

Mischa Keemink

WaterwegSport.nl - info@waterwegsport.nl