Handbal dames S.C. Twist komen net tekort

De handbalsters van S.C. Twist moesten afgelopen zondag spelen tegen Hellas uit Den Haag. Hellas strijd mee om de bovenste plaatsen terwijl Twist moeite heeft om van de laatste plaats af te komen.
De vlaardingse dames begonnen gehandicapt aan de wedstrijd omdat Michelle Priem en Elena Hoogendijk geblesseerd toekeken en Jill Dijkstra slechts zeer beperkt inzetbaar was.

De opengevallen plaatsen werden ingenomen door de jeugdspeelsters Ceren Aydin en Sanne Olsthoorn. Aanvallend was duidelijk zichtbaar dat bij SC Twist het zelfvertrouwen ontbrak en regelmatig de verantwoordelijkheid om te schieten werd afgeschoven naar medespeelsters. De verdediging stond wel goed maar door het gebrek aan schotkracht werd de rust bereikt bij een stand van 2 – 8 in het voordeel van Hellas.

In de pauze gaf coach Nico Kortleven aan dat er sneller gespeeld moest worden en iedereen toch voor zijn eigen kans in de aanval moest gaan ondanks de grote achterstand.
Dit resulteerde dat de vlaardingse dames eindelijk begonnen te scoren en langzaam iets van de achterstand afsnoepte terwijl de verdediging goed bleef staan.

Met nog vijf (5) minuten te spelen was de achterstand teruggebracht tot 2 punten, maar de krachten waren langzamerhand op en in de laatste minuten scoorden Hellas weer enkele keren uit een break-out en kwam het eindsignaal bij 14 – 20 in het voordeel van Hellas.

Komende zondag staat de uitwedstrijd tegen het in de middenmoot staande HV Houten op het programma.

Foto: Archief


Het laatste nieuws:

Deel dit bericht: <br>Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook
0Pin on Pinterest
Pinterest
0Email this to someone
email

Mischa Keemink

WaterwegSport.nl - info@waterwegsport.nl