Handbal: ‘HV Ventura zet vol in op jeugd’

SCHIEDAM – Handbalclub Ventura is met een compleet nieuw bestuur een nieuwe weg ingeslagen waarbij de doelstelling is om de toekomst van de club te waarborgen. Uiteraard wordt daarbij vol ingezet op de jeugd. Een korte dialoog van vice-voorzitter Robert Sebrechts en penningmeester Thom Heijselaar.

Sebrechts: “Ons doel als nieuw bestuur is een plan te maken om Ventura naar een hoger niveau te tillen en vooral meer mogelijkheden te creeren om de jeugd te laten ontwikkelen en door te laten groeien. Een uitdagende missie dus.”

Heijselaar: “Belangrijk daarbij is ook de financiele huishouding bewaakt wordt. Wat kan er wel en wat niet? Daar moet je realistisch in zijn als vereniging.”

Sebrechts: “De eerste stap is dat we nu bezig zijn om leden daar actief bij te betrekken. Betrokkenheid is de basis om met z’n alle stappen vooruit te maken. We vragen leden actief mee te denken.”

Heijselaar: ”Er moet een echt ‘wij’ gevoel onstaan. Wij organiseren de laatste tijd ook bijeenkomsten en nodigen sponsoren uit om deel uit te maken van onze activiteiten. Hierdoor kom je met elkaar in contact en onstaan er weer nieuwe ideeen.”

Sebrechts: “Ventura is een prachtige familiaire club en dat moet zo blijven. De jeugd heeft de toekomst dus dat nemen we als leidraad voor ons complete plan. Daarbij helpt het dat zowel de heren als de dames een uitstekend presteren en op goed niveau spelen. De jeugd in de onderbouw is afgelopen jaren explosief gegroeid en daar zijn we trots op. Nu is het zaak om deze kids, elk op hun eigen niveau te ontwikkelen.

Om dit te bewerkstelligen hebben we een technisch beleidsplan in ontwikkeling waardoor er door de hele vereniging duidelijk is wat de visie is van Ventura. Op deze manier zullen we niet alleen een stap omhoog kunnen maken maar zeker ook in de breedte de kwaliteit kunnen bieden die gevraagd wordt. Als we dit in ons achterhoofd houden hebben we goud in handen bij deze mooie club.”

Foto: Mischa Keemink

Dit is een artikel uit de nieuwe waterwegsport.nl magazine ! Pak hem mee bij je sportvereniging of lees hem online.


Het laatste nieuws:

Deel dit bericht: <br>Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook
0Pin on Pinterest
Pinterest
0Email this to someone
email

Mischa Keemink

WaterwegSport.nl - info@waterwegsport.nl