Handbalsters Sima Sport Ventura dicht bij bekerstunt

Sima Sport Ventura heeft gisterenavond in de beker bijna kunnen stunten tegen het uit de Eredivisie gedegradeerde Foreholte uit Voorhout.

Ventura begon bijzonder goed aan de wedstrijd en was lang de gelijke aan Foreholte, die pas kort voor rust een kleine voorsprong konden nemen, de ruststand was dan ook 12-14.

Ook na de rust begon Ventura weer goed en al direct was het weer gelijk 14-14. Toch liepen de vrouwen van Foreholte in het verloop van de 2e helft uit naar een voorsprong van 4 punten, echter in het laatste gedeelte van de wedstrijd kwam Ventura weer bijzonder sterk terug en 6 minuten voor tijd was het zelfs 23-23 en leek er een verrassing aan te komen.

Uiteindelijk bleek de zware wedstrijd voor een aantal bepalende spelers net iets te lang en gaf de fitheid en de ervaring van Foreholte de doorslag en wonnen de vrouwen uit Voorhout geflatteerd met 24-29

Doelpuntenmakers Sima Sport Ventura: Rachelle Kreisher (6), Linsey van der Ven (5), Eveline Vromans (3), Stephanie Wesselink (3), Iris den Brinker (2), Fleur Keijzer (2), Kaylee Utee, Roos Lokhorst en Sheneequa Balsemhof (allen 1).

Foto: Mischa Keemink


Het laatste nieuws:

Deel dit bericht: <br>Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook
0Pin on Pinterest
Pinterest
0Email this to someone
email
Mischa Keemink

Mischa Keemink

WaterwegSport.nl - info@waterwegsport.nl