Handbal: Sima Sport Ventura pakt op de valreep punt in topper

Schiedam – Sima Sport Ventura heeft zaterdagavond thuis tegen medekoploper Dongen in de laatste 15 seconden toch nog een punt overgehouden aan een bijzonder spannende wedstrijd.

In de eerste helft speelde Sima Sport Ventura moeizaam en rommelig en werden er veel onnodige fouten in de opbouw gemaakt, waarvan Dongen kon profiteren. Door individuele kwaliteiten bleef Ventura in de wedstrijd en gingen de teams rusten met een kleine voorsprong voor Dongen 14-16.

Na de rust kwam Ventura beter in de wedstrijd en na 10 minuten in de 2e helft stond Ventura voor het eerst gelijk. In het vervolg bleef het een gelijk opgaande wedstrijd tot ongeveer de laatste 5 minuten. Dongen leek toen een beslissende voorsprong van 2 doelpunten te nemen, echter in de laatste 3 minuten toonde Ventura karakter en knokte zich verdient terug naar een gelijkspel 27-27.

Door dit resultaat staan Sima Sport Ventura en Dongen op de gedeelde 2e plaats met een punt achterstand op MHV uit Mill.

Doelpuntenmakers Sima Sport Ventura: Roos Lockhorst (7), Amy Dulfer (6) Linsey van der Ven (3),Stephanie Wesselink (3), Kathy de Bruin (3), Fleur Keijzer (2) Marloes Bos, Michelle Kok en Kayleigh Utee (1)

Foto: Archief Mischa Keemink


Het laatste nieuws:

Deel dit bericht: <br>Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook
0Pin on Pinterest
Pinterest
0Email this to someone
email
Mischa Keemink

Mischa Keemink

WaterwegSport.nl - info@waterwegsport.nl