Handbalsters Ventura klimmen door overwinning op BSAC naar 3e plaats

De handbalsters van Ventura hebben na een aantal matige wedstrijden de draad weer opgepakt en zaterdag in de eigen Willem Alexander Hal met 33-30  gewonnen van BSAC ui Maasbree (Limburg)

De start van Ventura was overtuigend en met snel en effectief spel namen ze binnen 10 minuten een 9-4 voorsprong. Deze marge van 5 doelpunten bleef tot de 20e minuut gelijk en ook tot de rust veranderde er niet veel aan het spelbeeld. Met 18-13 gingen de Ventura vrouwen de rust in.

De 2e helft kwam BSAC bijzonder goed uit de startblokken waardoor de achterstand van de gasten na 10 minuten was geslonken tot 22–19. Punt voor punt kwamen ze steeds dichterbij en leek het een bijzonder spannende eindfase te worden, maar verder dan 2 punten verschil liet Ventura het nooit komen.

In de laatste minuten van de wedstrijd, moest BSAC de tol betalen voor de inhaalrace en nam Sima Sport-Ventura weer het initiatief wat uiteindelijk leidde tot een verdiende 33-30 overwinning.

Door deze overwinning maakte Ventura een mooie stap op de ranglijst naar de 3e plaats, met slechts 1 punt achterstand op de koploper.

Doelpuntenmakers Sima Sport-Ventura:

Amy 10x, Iris 3x, Lois 1x, Marci 1x, Rachelle 2x, Roos 4x, Shara 7x, Sheneequa 1x en Stephanie 4x

Foto: Mischa Keemink


Het laatste nieuws:

Deel dit bericht: <br>Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook
0Pin on Pinterest
Pinterest
0Email this to someone
email

Mischa Keemink

WaterwegSport.nl - info@waterwegsport.nl