Harga-selectie op zonovergoten Harga langs oud-internationals

Schiedam – Het combinatie elftal van de Hargabewoners SVV,  HBSS en Hermes DVS hebben afgelopen zaterdag de feestelijk opening van het nieuwbakken complex extra glans gegeven door de oud internationals met 3-2 te verslaan.
Bij de oranje oud gedienden traden o.a voetbalgrootheden als Pierre van Hooijdonk, Michael Mols,  Stan Valckx, Ben Wijnstekers, Gerald Vanenburg,  Martijn Reuzer en Ruud Heus binnen de lijnen.
Op een een zonovergoten Harga bepaalden Mark de Bus en Remy Maduro de ruststand waarna Michael Mols en Brain Pinas de stand na rust egaliseerde. Het slotakkoord was voor Bruno Lima die het combinatie-elftal naar de winst schoot.

De gelegenheids coaches Richard Venzelaar (SVV),  Antony van Voorden (Hermes DVS) en Arjan Gijze (HBSS) keken terug op een meer dan geslaagde dag. “Geweldig om mee te maken. Het is voor ons geweldig om tegen deze voetballers te spelen. Dat je dan nog wint is natuurlijk helemaal leuk.” liet Venzelaar weten.
“Het mooie van deze dag was dat je zowel om als op het veld echt een eenheid zag. Alle drie de bewoners zetten gezamenlijk hun beste beentje voor om er gezamenlijk een mooie dag van te maken.  Dat zag je ook terug op het veld waar het leek of deze jongens al jaren samenspeelde.” keek Hermes interim-trainer en gelegenheids coach van de Harga selectie Antony van Vooren terug.”

Foto: Mischa Keemink, Meer via deze link !

 


Het laatste nieuws:

Deel dit bericht: <br>Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook
0Pin on Pinterest
Pinterest
0Email this to someone
email
Mischa Keemink

Mischa Keemink

WaterwegSport.nl - info@waterwegsport.nl