Harry van Kapel met MSV’71 naar monsterzege

MSV’71 heeft in het kader van de oefencampagne een monsterzege geboekt op Simonshaven. De nieuwbakken Schiedamse oefenmeester Harry van Kapel zag zijn ploeg met maar liefs 0-8 winnen.

Het M.S.V.’71 elftal dat het voor de pauze opnam tegen leeftijdgenoot Simonshaven (zag ook in 1971 het levenslicht) deed het beduidend beter dan de Maassluise ploeg die na de thee mocht acteren.

Dat lag voor een groot deel aan Dave van Deursen, die voor de pauze speelde. De M.S.V.’71 aanvoerder kreeg alle ruimte om zijn grote capaciteiten te tonen en het spel naar zijn hand te zetten. Onder zijn leiding liep M.S.V.’71 door doelpunten van Rick de Jonge (assist Dave van Deursen), Dave van Deursen (afstandschot), Wesley Thonhauser (assist Jordi Floors), Wesley Thonhauser (kopbal uit hoekschop), Jeremy van Loenen (uit hoekschop), Wesley Thonhauser (assist Dave van Deursen), en Wesley Thonhauser (assist Jeffrey Zwaard) uit naar 0-7.

Het enige wapenfeit van de gastheren deed zich voor op opslag van rust. Maar de inzet van de spits van Simonshaven werd door Jeremy van Loenen van de lijn gehaald.

Na de pauze mocht alleen Jeremy van Loenen blijven staan. Voor de rest stond er een compleet nieuw M.S.V.’71 elftal. Vrij snel werd duidelijk dat deze ploeg minder overtuigend speelde. Dat kwam voor een deel omdat Simonshaven wat meer tegenstand bood. Maar het ontbreken van regisseur van Deursen deed zich hier extra gelden.

Door Jack van der Vlugt werd het nog wel 0-8 maar daar bleef het ook bij.

Dinsdag a.s.(21 augustus) speelt M.S.V.’71 zijn volgende oefenwedstrijd. Er wordt dan thuis gespeeld tegen Bolnes, dat evenals M.S.V.’71 is gedegradeerd uit de 3e klasse. De wedstrijd begint om 20:30 uur.

Bron: MSV’71


Het laatste nieuws:

Deel dit bericht: <br>Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook
0Pin on Pinterest
Pinterest
0Email this to someone
email
Mischa Keemink

Mischa Keemink

WaterwegSport.nl - info@waterwegsport.nl