HBSS onderuit in Duindorp

In de uitwedstrijd tegen Duindorp liep HBSS vanmiddag tegen een totaal onnodige verliespartij aan. In een van beide kanten slechte wedstrijd had de scheidsrechter in de 1ste helft een negatieve hoofdrol en was het eindresultaat een 2-1 nederlaag voor de Toon Wolters brigade.
Het veld was hobbelig en daardoor slecht bespeelbaar. Keeper Erik Pieters moest direct in de 2de minuut een redding verrichten. HBSS begon niet echt lekker aan de wedstrijd en kwam na een kwartier op een uiterst dubieuze wijze op een 1-0 achterstand. Danny Fellinger maakte een overtreding, waarna zijn tegenstander zijn rechterbeen afklemde. Alle HBSS-spelers wachtten op het moment dat hij zich zou hebben  bevrijdt. Duindorp speelde echter snel door en scoorde. Tot verbazing en afgrijzen van alles van HBSS keurde de scheidsrechter het doelpunt
Tot aan de rust kreeg HBSS nog drie goede kansen via twee keer Rachid Bouali en een keer Rucphen Pieternella om te scoren maar zonder resultaat.
De oranjehemden begonnen goed aan de 2de helft. Eerst schot Pieternella net naast en na 5 minuten wist Junior Albertus met een halve omhaal knap de 1-1 binnen te schieten. Dat had het sein voor HBSS moeten zijn om erop en er over te gaan maar vanaf dat moment werd het echter steeds meer een degradatieduel met het daarbij behorende slechte voetbal. Uit het niets viel de 2-1 voor Duindorp en HBSS was in het laatste half uur niet meer in staat om de op basis van de kansen verhoudingen verdiende gelijkmaker te maken.
Trainer Toon Wolters was teleurgesteld na afloop:” We begonnen veel te slap aan de wedstrijd. Zij hadden meer de wil om te winnen. Het slechte veld was in hun voordeel en het is jammer dat de scheidsrechter  in de 1ste helft niet resoluter optrad. Verschillende overtredingen liet hij onbestraft. Maar we moeten als team allereerst naar ons zelf kijken.”

Foto: Archief Mischa Keemink


Het laatste nieuws:

Deel dit bericht: <br>Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook
0Pin on Pinterest
Pinterest
0Email this to someone
email
Mischa Keemink

Mischa Keemink

WaterwegSport.nl - info@waterwegsport.nl