HBSS overtuigend langs Vlotbrug

HBSS heeft in de uitwedstrijd bij FC Vlotbrug een verdiende overwinning behaald. Het werd 1-4 voor de bezoekers. Die verdedigers Steve Kot en Levi Spencer ieder een keer en aanvaller Joey Grootenboer twee keer zagen scoren.
De Schiedammers moesten het in de verdediging doen zonder sterkhouder Keessie Wolters.. De centrale verdediger liep in  de laatste bekerwedstrijd zwaar knieletsel op en is zoals het er nu naar uitziet mogelijk de rest van het seizoen uitgeschakeld.
HBSS was de hele eerste helft de bovenliggende partij en creërde een groot aantal kansen. Na vijf minuten schoot Issy Adsalmis net over. Even later ging een diagonaal schot net naast de paal van Naigy Klepke na een dieptepass van Dick Tijdeman.
HBSS bleef druk naar voren houden.  Issy Adsalmis zag na een corner van Naigy Klepke zijn inzet van de lijn gehaald worden en de rebound van Joey Grootenboer werd vlak voor de lijn door een verdediger ternauwernood over gekopt. Na 25 minuten kreeg HBSS een vrije trap op ruim twintig meter van het doel.
De effectvolle trap van Naigy Klepke ging net naast de verkeerde kant van de paal. Viif minuten voor rust werd na een corner van Naigy Klepke de kopbal van Berkan  Bayraktar weer van de lijn gehaald en schoot Dick Tijdeman de rebound net over. Toen ging een oude voetbalwet gelden want zwaar tegen de verhouding in kwam FC Vlotbrug vlak voor rust via een schitterend afstandsschot op 1-0
Na rust ging HBSS door waar men gebleven was namelijk via goed combinatievoetbal op zoek naar de terechte beloning. Na een corner van Naigy Klepke werd eerst weer een kopbal van Berkan Bayraktar van de lijn gehaald. Maar binnen vijf minuten was die beloning toch daar. Steve Kot schoot schitterend een vrije trap  effectvol in de benedenhoek (1-1)
HBSS ging door en Levi Spencer kopte mooi een vrije trap van Issy Adsalmis
binnen (1-2). HBSS controleerde de wedstrijd. Na een onbesuisde overtreding was er rood voor de thuisploeg in de 70ste minuut. HBSS gokte op snelle uitbraken en creëerde nog een aantal kansen.
Na een teruggelegde bal van Dick Tijdeman schoot Joey Grootenboer rakelings over. Toch kwam de ruimere voorsprong er alsnog voor de Schiedammers. Dezelfde Joey Grootenboer bracht na een assist van Naigy Klepke de 1-3 op het scorebord.
Vijf minuten voor tijd kwam de thuisploeg met negen man te staan nadat Issy Adsalmis op weg naar het doel neergelegd werd. Uit de toegekende vrije trap zag aanvoerder Ilya Tiren de keeper de ingeschoten bal knap redden.  Issy Adsalmis schoot een bal nog op de paal en van  Joey Grootenboer werd een doelpunt ten onrechte wegens buitenspel afgekeurd. Toch werd het nog 1-4. Na een voorzet van Issy Adsalmis legde Naigy Klepke de bal breed op Joey Grootenboer die zijn tweede van de middag scoorde.
Al met al een zeer verdiende overwinning voor de ploeg van Toon Wolters die een tevreden man was na afloop: “Heel de wedstrijd waren we heer en meester. De achterstand was dan ook een domper maar uiteindelijk trokken we terecht de punten alsnog naar ons toe.”

Foto: Mischa Keemink


Het laatste nieuws:

Deel dit bericht: <br>Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook
0Pin on Pinterest
Pinterest
0Email this to someone
email
Mischa Keemink

Mischa Keemink

WaterwegSport.nl - info@waterwegsport.nl