HBSS rekent in eerste helft al af met DVO’32

VLAARDINGEN- HBSS heeft zaterdagmiddag de Waterwegderby tegen DVO’32 met 0-2 weten te winnen. Beide doelpunten vielen in het eerste gedeelte van de wedstrijd. Door de driepunter is het keurkorps van oefenmeester Toon Wolters nu koploper in 3D.

Het venijn zat hem in deze wedstrijd zeker in de start. De Schiedammers kwamen via Cerkan al vroeg op een 0-1 voorsprong toen een vrije trap er in de rebound in ging.  Dick Tijdeman wist vervolgens een paar minuten later met een mooie lob de keeper van de gastheren te verschalken, waardoor de eindstand al op het bord verscheen. In de 37e  minuut echter gloorde er weer wat hoop bij de thuisploeg toen Michael van der Ende van HBSS Nico Huijer van DVO’32  tegen de grond aanwerkte waarvoor hij de rode kaart ontving.

De thuisploeg had dus nog de gehele 2e helft er nog wat van te maken maar kreeg ondanks diverse halve en hele kansen de knikker niet achter HBSS keeper Mickey Nijman.
Door de overwinning lijkt de strijd om de eerste periode, mede door de knappe overwinning van HBSS op DVO’32, te gaan tussen HBSS en CION.

Foto: Ruben Zegers

 

 


 

Het laatste nieuws:

Deel dit bericht: <br>Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook
0Pin on Pinterest
Pinterest
0Email this to someone
email

Mike Bos

WaterwegSport.nl - info@waterwegsport.nl